neděle 13. listopadu 2016

Ještě větší bydlení

Letos jsem měla v plánu vytvořit holčičkám nový pokojík. Před třemi lety spolu začaly spát na jedné palandě a byla potřeba prostor trochu upravit.  Byla jsem nadšená a ony také. Postupně odcházel koberec (modelína už byla zašlapaná úplně všude), stěny byly počmárané a taky se vytvořila poptávka po osobním soukromém koutku.

Vymyslela jsem tedy pokojík nový a společně s Petrem, který velkou část realizoval, jsme vytvořili nový vzdušný prostor, ve kterém se cítím moc dobře. A holky taky. :)









10 komentářů:

  1. Moc pěkný pokojíček, povedlo se vám to.

    OdpovědětVymazat
  2. ách vy máte taky kačenku!:)(můj žlutý medvěd, kterého dostali rodiče ke svatbě a hned jak jsem začala chodit, už jsem ho chovala a opatrovala...celé dětství:))
    krásný pokojíček!

    OdpovědětVymazat
  3. A ten prostor na malování a tvoření! ♥ Hmm...
    J.

    OdpovědětVymazat
  4. Krása a tie detaily! A tie stoly u okna, to si pamätám z jednej návštevy, kde bolo moc pekne a navždy som si to zapamätala: nepodceňovať deti a urobiť im izbu pekne, s naozajskými výtvarnými detailami a nábytkom, ako u vás:-)))

    OdpovědětVymazat
  5. Mají to krásné, udělali jste jim to krásné. Stoly proti sobě mi nějak evokují sezení ve sborovně :-)i přesto, že se mi to moc líbí. A skoro bych měla problém poznat, že je to ta samá místnost jako dřív. Helena

    OdpovědětVymazat
  6. Moc pěkný pokojíček :-) . Prostorný, nepřeplácaný, žádné zbytečné věci, tak bych chtěla náš dům také zařídit :-) . Momentální sbírám inspiraci, protože dům teprve stavíme. Zařizování bude až příští rok, když to teda dobře půjde. Včera nám totiž teprve zadělali okna z Pramos, takže to na stěhování jen tak nebude.

    OdpovědětVymazat
  7. Zdravím to bydlíte někde v rodinném domě že? No my bydlíme zatím v podnájmu v panelovém domě a taky by jsme chtěli nějaký větší bydlení jelikož syn už nám pomalu dorůstá a nějak se tady mačkame bydlíme ve 2+1 a uvažuje o hypotéce nebo nějaký půjčce že by jsme si koupily něco vlastního buď nějaký podobný novější byt a synovy nechaly bydlet v tom podnájmu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Maruško, děkuji za zprávu. Bydlíme v třípatrovém činžáku z 30. let. Držím palce, ať najdete vysněné bydlení, kde vám bude dobře. :)

      Vymazat

Vánoční slavnost

Součástí letošní slavnosti bylo představení tří projektů, na kterých děti tři měsíce pracovaly. Kluci a holky z projektu Vaření a pečení pře...