úterý 11. srpna 2015

Nehoda

Letos máme kromě pěkných zážitků i jeden úraz. Nic příjemného, hlavně pro babičku s dědou, kteří celou akci absolvovali. Betka má několik stehů a rozseklé čelo od hrany skříňky. Šití a vyndání stehů má za sebou, teď už jen to doléčení. Poprvé si můžu vyzkoušet svoje výtvory - konopnou mast se sádlem a třezalkový olej. A vysílám myšlenku, že po jizvě nebude ani stopy. ;-)




9 komentářů:

  1. Krásné fotky :-)
    A "než se vdá, tak se jí to zahojí" :-D Vím, o čem mluvím. Zhruba ve stejném věku jsem si taky rozsekla čelo, do svatby jizva opravdu nebyla vidět :-) A určitě mi to ani ničím nemazali, takže to by bylo, aby nebylo, s domácí mastí :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Chudinka malá, tak pevně doufám, že jizva se brzy zahojí a nebude vidět. krásné fotky, moc jí to sluší.

    OdpovědětVymazat
  3. at se jizva brzy zahoji..
    myslenky a trezalka urcite udelaji take sve:-)
    p.s. ta druha fotka je primo uzasna:-)

    OdpovědětVymazat
  4. Nám se stalo něco podobného před rokem. Na plastice nám paní doktorka doporučila 3x denně "tlakovou masáž jizvy" (najdete na netu), no, malá to nedávala, tak jen když večer usnula, vitamínovou mast vyrobenou přímo v lékárně a hlavně mazat opalovákem, aby se tam neudělala pigmentová skvrna. Krásný zbytek prázdnin bez úrazů :-)! Hana M.

    OdpovědětVymazat
  5. sádlo sádlo sádlo... mazat a mazat... moje kamarádka řešila podobnou věc, jejich pejsek pokousal na tvářičce její dceru a mazala jizvu sádlem Margit

    OdpovědětVymazat
  6. To muselo bolet. Ať se jizvička zahojí a není po ní ani stopy.

    OdpovědětVymazat
  7. A mně se odjakživa jizvy líbily, takový punc dobrodružství, připomínka toho, co jsme zažili...:)

    OdpovědětVymazat
  8. Vždycky lepší jizvy na těle než na duši. V myšlence je síla. Taky jednu vysíláme. Jizvo pryč.

    OdpovědětVymazat

Vánoční slavnost

Součástí letošní slavnosti bylo představení tří projektů, na kterých děti tři měsíce pracovaly. Kluci a holky z projektu Vaření a pečení pře...