pondělí 8. března 2021

Dělej, co miluješ

 Když mě oslovila Nikča se svým projektem Dělej co miluješ, abych pověděla něco o své práci, neměla jsem zpočátku jasno. Necítím se úplně komfortně v situacích, kdy mám veřejně vystupovat. Nakonec jsem ale souhlasila, pozvala jsem Nikču k nám do školy a strávily jsme společně příjemné dopoledne.

V rozhovoru vyprávím o tom, jak celý nápad ohledně Koventinky vznikl, jak probíhá běžný den a na jakých principech fungujeme. Také narážíme na témata řešení konfliktů mezi dětmi, na překážky, se kterými jsme se v průběhu let musely vypořádat a co vlastně na své práci miluju. :)




6 komentářů:

  1. Krásný rozhovor. Díky za to, co tak s láskou děláte.
    Sama jsem učitelka a u vás by se mi moc líbilo.
    Přeji vše dobré.

    OdpovědětVymazat
  2. Hezký rozhovor,ráda jsem se o vaší práci dozvěděla víc.Působíte mile a křehce.
    P.

    OdpovědětVymazat
  3. Velice inspirativní, moc hezky se to poslouchalo! Já sama působím v montessori zš, ale státní. Musí být osvobozující fungovat stylem, jakým to máte nastaveno v Koventince...děkuji za sdílení! L.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý den, máte pravdu - je to skvělé, když se může člověk nadechnout a všechno tvořit podle sebe a svého nejlepšího vědomí a svědomí. Mějte krásné jaro. :)

      Vymazat

Vánoční slavnost

Součástí letošní slavnosti bylo představení tří projektů, na kterých děti tři měsíce pracovaly. Kluci a holky z projektu Vaření a pečení pře...