sobota 2. ledna 2016

Konec... a začátek

Ukončili jsme to tam, kde jsme to v roce 2015 začali. Tuhle větu už jsem četla tady. A tady taky. 
Asi proto, že nám je tam dobře. Čtvrtý konec roku na stejném místě. Poprvé úplně bez sněhu, každý den na výletě. A já si uvědomila, jak velké děti máme. Celý den jsem o nich skoro nevěděla - samostatné jednotky to jsou!

A tak jsem měla hodně času na sebe, který jsem využívala hlavně tak, že jsem spala. Spala jsem tak často, že jsem zaspala i silvestrovskou půlnoc.  Ještě před rokem pro mě nepředstavitelná záležitost.

Přestože nerada bilancuju, udělám malou výjimku. Rok 2015 byl pro mě bez přehánění zatím nejtěžším rokem v mém životě. Nevím, jestli za to můžou ty Kristovky, ale já si vnitřně řešila, vyřešila i nevyřešila množství záležitostí, které mě denně srážely na kolena. Hodně mě to posílilo. Někdy si ale říkám, jak dobře mi bylo, když jsem nepřemýšlela o tom, že se na život můžu dívat i z jiného úhlu.

Vzhůru do dalších příležitostí všedních dní!


Roklan


sýkorka babka





výhled z Klostermannovy rozhledny (Javorník)

2 komentáře:

  1. Dobrý den, už čtu spoustu Vašich příspěvků a za poslední dobu jste hodně tajemná. "Kristovky" mne teď čekají a tak si pořád říkám, co může ženy v tomto věku srážet na kolena... ve většině případů kolem mne jsou ženy v tomto věku parádně šťastné, jen díky dětem unavené, ale příjemně. Neřeší hlouposti, ví, co chtějí, ví, co nechtějí a co potřebují. Ne, nechci vyzvídat, nepíšete více, soukromí je soukromí a tak to má být, ale trochu mi to vrtá hlavou. Přeji Vám, ať je Vám opět tak dobře jako dříve.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý den, děkuji Vám! Víc asi psát opravdu nechci. Teď už mě čekají jen hezký časy, věřím ;-)
      Ať u Vás ty Kristovky proběhnou hladce:)

      Vymazat

Vánoční slavnost

Součástí letošní slavnosti bylo představení tří projektů, na kterých děti tři měsíce pracovaly. Kluci a holky z projektu Vaření a pečení pře...