neděle 9. února 2014

Žrůžová

V hlavní roli rouno a triko po mně. A nápad, který jsem zatím jen zkoušela.
Anežka sleduje pořad Šikulové. Asi zrovna nevěří.




9 komentářů:

  1. Odpovědi
    1. Marki, já doufám, že to ještě promakám, a pak si udělám pro sebe:)

      Vymazat
  2. Moc pěkný! Chystám se na tyhle plstěné "záplaty" už dlouho... (Asi bych to srdíčko radši ještě víc uplstila, myslím pevněji, jemnější jehlou, aby to fakt vydrželo.)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé, vidíš, děkuju. Já si říkala, že mi to ještě dost odstává, ale bála jsem se, abych to triko úplně nepropíchala a neuděla tam díru ve tvaru srdce:) Zkusím teda tu nejmenší velikost. Jsem amatér, ale učenlivej:)

      Vymazat
    2. Já myslím, že se udrží. Při nejhorším skončí v kalhotách :) Ne. Vážně. Jak to budeš prát mýdlem ono se ti "doplstí" namokro. Díry bych neriskovala.

      Vymazat
    3. Péťo, udělala jsem to ještě tou nejmenší velikostí jehly a šlo to dobře. Už je placatý a triko drží.

      Vymazat
    4. Dneska se chystáme na ty tvoje plstěné planety. Julinka je začala aktuálně probírat ve škole, tak nasadíme školu hrou :)

      Vymazat
    5. A to si piš, že to funguje. Any už ví, jak jdou za sebou, i jednotlivě, když se zeptám, co je co. Prostě "omakat si to", nad to není:)

      Vymazat
  3. To jee pravda, že praním se to ještě doplstí na mokro. Ale jsem ráda, že to dopadlo dobře a že nemám "na triku" díru ve Vašem triku... :-)

    OdpovědětVymazat

Vánoční slavnost

Součástí letošní slavnosti bylo představení tří projektů, na kterých děti tři měsíce pracovaly. Kluci a holky z projektu Vaření a pečení pře...