sobota 21. prosince 2013

Na Plzeň!

Tak jsme se taky vydaly polapit trochu té vánoční atmosféry do víru velkoměsta. Nejprve jsme zkoukly na radnici výstavu zvonečků, které tvořily děti z mateřských škol. Tam jsme se zdržely u modelu našeho města. Bylo to fakt promakaný:) Viděla jsem okno, kde jsem bydlela 5 let na vejšce. A střechu, kde jsme se opalovali, když jsme zrovna nechodili do školy:)))

Potom jsme se byly podívat na nejkrásnější vánoční strom (prý) a obhlídnout trhy. Začalo pršet, a tak jsme zašly do Muzea loutek, tentokrát i s Betkou. Byla nadšená!

Ta vánoční atmosféra mi chutnala tak nějak punčově. Pak už se to trochu mlžilo. Ale dobré to bylo, dobré...

Úplně to vidím - šedý dům, šedá střecha, tři okna vedle sebe a za tím plochá střecha, která není vidět. Koukali jsme soudu do oken:)




2 komentáře:

  1. Taky jsme tento týden byli. Obhlídnout Betlém, město (i já našla "náš" dům z vejšky), stromeček a na přání Matěje i zazvonit na zvon a nakrmit zvířátka (je to zážitek - i pro mě :-) A Muzeum loutek je prima nápad na předvánoční čas. Tak hezké svátky.

    OdpovědětVymazat
  2. No pááni, model je úžasný.....
    Ajka

    OdpovědětVymazat

Vánoční slavnost

Součástí letošní slavnosti bylo představení tří projektů, na kterých děti tři měsíce pracovaly. Kluci a holky z projektu Vaření a pečení pře...