úterý 21. května 2013

Les, louka, sad, babiččina zahrádka

Daří se mi to. Propojuju na jednom oploceném pozemku několik světů dohromady.

Špičky - hlavičky (nohy ne, jsou tuhé) vařím 30 min. s kmínem. Utřu několik stroužků česneku, přidám pažitku a trochu utlučeného kmínu (tuhle směs rozdělím do talířů). Přeliju houbovým vývarem, přidám nudličky nebo kostičky osmaženého chleba, sůl, pepř. Brou chuť!


Klokoč









Naši "věrní" povili miminka...


2 komentáře:

  1. Moc Vám fandím.Prohlédla jsem si zpětně všechny příspěvky a koukám, že jste majitelka také knihy o ekozahradách...mám ji tu stále po ruce a nejen tu ještě další literaturu od permakultuře.Jen čekám kdy se to začne nelíbit sousedům.Naše rozkvetlá louka versus anglický trávník???nevím nevím.krásný den

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luci, díky! My naštěstí sousedy nevlastníme (tedy jen z jedné strany, ale tam je vysoký živý plot). Tak pozor, ať jim ten jejich trávník "nenakazíte":) Můžete mi doporučit ještě nějakou knížku?

      Vymazat