středa 19. února 2020

Předjarní úklid

V sobotu jsme chtěly s holkama trochu poklidit pokoj. Co z toho nakonec vzniklo, byla úplná přestavba, vyklízení, vyhazování nepotřebného, tvoření středového prostoru a nákup nového koberce na hraní.

Batolecí pokoj tady.
Pokoj předškoláků tady.

Změna je život. Dýchá se líp...








3 komentáře:

  1. Lucie, pokojík vypadá skvěle, funkčně a útulně zároveň, jde vidět, že se v něm žije, že slouží, že to není jen místo s naaranžovanými věcmi. Zarazila mě jen jedna věc a to spaní na spodní posteli, to spí dcera s hlavou u zdi? Kolik má místa mezi svou postelí a vrchní? Já mám takto z fotky celkem klaustrofobický dojem. B.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdravím a děkuju. :-) Když jsme postel zasunuly, domluvily jsme se, že vyzkouší spát s hlavou na obou stranách. Zatím se jí spí lépe s hlavou u zdi. Na mě je to taky malý prostor, ale ona je s tím ok. Je možno to ještě doladit (podložit, zkrátit nohy, .. ). Uvidíme. Třeba to bude ještě jinak. :-)

      Vymazat
  2. Moc krásný pokojíček s milými detaily a drobnostmi.
    Naše děti také mají postele do L, dole spí starší a výška je nastavená tak, aby si v posteli mohla pohodlně sednout... v tom koutečku je její nejmilejší "zašívárna" :-)
    Zdraví Jitka

    OdpovědětVymazat

Vánoční slavnost

Součástí letošní slavnosti bylo představení tří projektů, na kterých děti tři měsíce pracovaly. Kluci a holky z projektu Vaření a pečení pře...