pátek 10. ledna 2014

Z pohádky

Tak už jsem polámala všechny jehly, co jsem měla. Plstění jsem vždycky obdivovala, ale připadalo mi nedosažitelné. Ani mě nenapadlo to vyzkoušet, protože jsem si říkala, že tohle nemůžu nikdy zvládnout. A najednou na mě vykoukla vlna pod stromkem.

Nemá smysl předem vzdávat věci, které nikdy nevyzkoušíme... Někdy to nepůjde, ale někdy to jde lehce. Jen je potřeba to zkusit:)

Dárek k porodu

Dárek do nového bytu (a života)


Dárek z lásky

10 komentářů:

  1. Krása nesmírná. My teď s dcerou plstíme do formiček a to je spotřeba jehel víc než mimořádná ... a těch popíchaných prstíků. Musím říct, že jsi nás mimořádně inspirovala svou soustavou planet. Ten nápad nemá konkurenci! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju:) Do formiček taky zkusím. Díky za tip! Až si koupím nový jehly (zásobu):))

      Vymazat
  2. Úžasné, úplně mě láká nakoupit vlnu a hurá do práce:-)))Dárek k porodu nemám slov a ostatní také bez komentáře. Těším se na další krásné výtvory.

    OdpovědětVymazat
  3. Je to nádhera! Vždy jsem chtěla vyzkoušet, ale stále netuším, jak na to.Kde jsi hledala "pracovní postup"? Pokud to není tajemství :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Anet, koukla jsem se na tohle: https://www.youtube.com/watch?v=qJUorRD2-6o

      Ale jinak jsou hodně podobné, jako panenky z kukuřičného šustí...

      Vymazat
  4. Lucinko, Tvé panenky - vlněnky jsou moc krásné.M.

    OdpovědětVymazat
  5. Šikovná jsi, jsou nádherné!

    OdpovědětVymazat

Vánoční slavnost

Součástí letošní slavnosti bylo představení tří projektů, na kterých děti tři měsíce pracovaly. Kluci a holky z projektu Vaření a pečení pře...