čtvrtek 18. dubna 2013

Dárky pro děti

Taky máte problém s výběrem dárků dětem k narozeninám, Vánocům nebo jiným příležitostem? Já celkem jo. Současné hračky v obchodech pro mě totiž nemají tu hodnotu, kterou je oceňují prodejci. Většina hraček se mi ani nelíbí. Jsem zastáncem hraček recyklovatelných nebo doma vyrobených.
Nedávno jsme s holkama udělaly velkou "čistku hraček". Sestěhovaly jsme je do sklepa, kde počkají na obměnu, případně nového majitele. Není potřeba, aby pořád přibývaly. Proto, když se mě někdo zeptá, co koupit holkám, jsem ráda za omalovánky, modelínu a podobné propriety. Nezaberou místo a holky jsou nadšené. 

Moje tipy na prima neotřelé dary pro děti:

Máte ještě nějaký další zajímavý tip?






Any s Bety na výletě 









Pro hezký den od hezkého člověka

7 komentářů:

  1. S radostí jsem prošla téměř celý blog. Skvělý! :-) Budu se ráda vracet.
    S postojem k dárkům souhlasím. Bohužel v širší rodině stále panuje názor, že čím víc, tím lepší. Co na tom, že je to z plastu, kteý se hned rozbije, děti to nebaví a leckdy to není ani pro jejich věk ideální. Hlavně, že to bylo levné. Marné vysvětlovat, že modelína nebo permanentka do bazénu postačí :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Báro, vítám Tě:) Rodina se musí proškolit, dokud je ještě čas:))

      Vymazat
  2. Luci,
    u nás mají velký úspěch i raznice, korálky, nažehlovací látky, razítka a samotvrdnoucí hmota .... pa, pa a krásný víkend .... Marki

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marki, jj souhlasím, vše, kromě nažehlovacích látek máme,ale i ty určitě přijdou k dobru časem:) Zatím by to byla spíš zábava pro mě. Ale což o to, to by mi nevadilo:)

      Vymazat
  3. ja ted rozdavala samolepky.. a jinak davam tipy na djeco, joj, miluju vsechno ,)) a pak lego duplo, klidne jen jedno zvire, podlozky, nebo vic darujicich - rozdelit vetsi krabici.. figurky schleich (jeste nemame, ale na to jeste dojde .) a z tech vetsich darku si delam oci na mapu sveta s obrazky (tusim na kralovstvi map) a do daleke budoucnosti treba globus.. ale ted teda potrebuju koupit plastovy bagr na pisek, ehm, aby ho mlady nebral ostatnim, bez bagru to tady asi ted fungovat nebude ,))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mapa světa - paráda! A chápu, že přes bagr vlak nejede. Teda chápu to teoreticky. Prakticky neznám:)

      Vymazat
  4. Skvelý blog. Objavila som, zasedela som sa a už by som mala odísť. :D
    U nás doma zaviedol brat dobrý systém - rodina sa pýta, čo má kúpiť. Celkom to funguje. Takže dúfam, že sa to uplatní aj u nás, keď príde ten detský čas. :)

    OdpovědětVymazat

Vánoční slavnost

Součástí letošní slavnosti bylo představení tří projektů, na kterých děti tři měsíce pracovaly. Kluci a holky z projektu Vaření a pečení pře...